Algemene voorwaarden

  • MOTIS PSYCHOLOGIE werkt conform de richtlijnen van de beroepscode voor psychologen van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Voor meer informatie (https://www.psynip.nl/uw-beroep/beroepsethiek/beroepscode)
  • Als je in behandeling komt bij MOTIS PSYCHOLOGIE, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden en heb je de privacy verklaring doorgenomen. 
  • Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak, dien je de afspraak uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. Bij niet tijdige afmelding, wordt 50% van het uurtarief in rekening gebracht. Dit kan niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.
  • Voor de mindfulness trainingen geldt dat jouw aanmelding definitief is na betaling van het totaalbedrag voorafgaand aan de training. Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Je hebt wettelijk gezien recht op kosteloze annulering binnen 14 dagen na aankoop van de training. Na deze termijn van 2 weken kun je niet meer kosteloos annuleren. Bij afmelding tot 3 weken voor de start van de training wordt 100 euro in rekening gebracht. Bij annulering korter dan 3 weken voorafgaand aan de training, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. 
  • MOTIS PSYCHOLOGIE heeft het recht een mindfulness training te annuleren bij onvoldoende deelnemers of te adviseren niet deel te nemen aan een mindfulness training bij het intakegesprek. In beide gevallen, wordt het totaalbedrag van de training geretourneerd. 
  • Bij de individuele behandelingen en coaching sessies, ontvang je per maand een factuur met de sessies van de afgelopen maand. De betalingstermijn voor facturen is 2 weken. Wanneer je niet aan deze betaalverplichting voldoet, kan MOTIS PSYCHOLOGIE de behandeling stopzetten.
  • MOTIS PSYCHOLOGIE beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut en voldoet hiermee aan de voorwaarden om als vrijgevestigde zorg te bieden in de generalistische Basis GGZ. Het kwaliteitsstatuut kan op verzoek worden ingezien.
Sluit Menu